Kies het plan

dat bij u past

Elke maand wordt de prijs gereviseerd op basis van de gemiddelde verkoopkoers van de afgelopen maand.

Veelgestelde vragen

Indien de vraag niet voorkomt op de lijst kunt u vrijblijvend een e-mail sturen via ons contact formulier.

Wat heb ik nodig om te starten?

U ontvangt allereerst een formulier om in te vullen met de informatie die nodig is om van start te gaan. Nadat dit formulier is ingevuld en getekend worden verdere afspraken gemaakt.

Is er een pakket met meer dan 10 pagina's?

Nee, op dit moment hebben wij dit pakket nog niet maar hopen dat in de toekomst wel te hebben.

Wie is de beoogde doelgroep?

We mikken meer op kleine ondernemers die vanwege de hoge kosten toch digitaal zichtbaar willen zijn met zo laag mogelijke kosten. Tegenwoordig is social media niet voldoende voor een proffessionele uitstraling.

Kan ik van pakket veranderen?

Ja, het is mogelijk om naar een hoger pakket te gaan, maar niet naar een lager pakket. U krijgt bij het omschakelen naar een hoger pakket het bedrag van uw huidig pakket als korting.

Binnen hoeveel tijd is de website af?

Op het moment dat alle relevante informatie binnen is en er minimaal 20% van de configuratie kosten zijn betaald, wordt een concept (van het standaard pakket) binnen 10 werkdagen opgeleverd. Details hierover worden samen afgestemd. De doorlooptijd van de andere pakketten worden op basis van de functionaliteiten bepaalt.

Waarom heb ik een website nodig?

Een website is uw digitale uitnodiging voor potentiele klanten. Onderzoek wijst uit dat 90% van online gebruikers met een zoekactie starten en hiervan gaan 88% op zoek naar contact. Verder is uw onderneming 1x24u bereikbaar en kunnen zij ook uw dienst (of product) online bekijken.

Waarom een website als ik al FB heb?

Niet eenieder is op Facebook. Bovendien zijn er beperkingen (zoals de gebruikte kleuren) terwijl u met uw eigen website uw kleuren zelf bepaalt. Facebook kan trouwens al uw informatie gebruiken in hun eigen voordeel.

Bill Gates

“if your business is not on the internet, then your business will be out of business”

Goed om te weten

Gemiddeld zijn gebruikers 23.6 uren per week en ruim 5 uren per dag op hun mobiel bezig. Het is dus belangrijk dat u de juiste informatie online heeft staan, zodat men u makkelijk kan vinden.

Bent u geïntresseerd?

Stuur ons een berichtje per e-mail.

Stuur ons een whatsapp bericht

2 + 8 =